5 συνήθειες των στυλάτων γυναικών που μπορείτε να αναπτύξετε

5 συνήθειες των στυλάτων γυναικών που μπορείτε να αναπτύξετε

Κάθε γυναίκα προσπαθεί να δείχνει στυλάτη. Σε όλες αρέσει να ξεχωρίζουν και να φαίνονται τέλειες. Για κάποιες χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να το καταφέρουν σωστά, ενώ υπάρχουν άλλες που είναι από τη φύση τους στυλάτες. Κοίτα γύρω σου… Υπάρχουν μερικές γυναίκες που φαίνονται να δείχνουν έτσι χωρίς κόπο. Είναι σαν να φαίνονται υπέροχες ο,τιδήποτε και να φορέσουν. Μπορεί να φορούν ένα απλό t-shirt κι ένα τζιν και ακόμα κι έτσι να μοιάζουν απίστευτα φανταστικές. Οι υπόλοιπες τις κοιτάζουν με ζήλεια και αναρωτιούνται “Πως το κάνουν αυτό;”

 Αν τα έχεις εγκαταλείψει, γιατί δεν μπορείς να βρεις το προσωπικό σου στυλ, τα νέα είναι ευχάριστα. Μην απογοητεύεσαι, γιατί πραγματικά μπορείς να κάνεις κάτι. Ρίξε μια προσεκτική ματιά πως το κάνουν οι στυλάτες γυναίκες, αντί να τα παρατάς ή να ξοδεύεις πολλά λεφτά σε ρούχα που δεν δείχνουν να σου ταιριάζουν

 Καιρός να μάθεις τις 5 αποτελεσματικές συνήθειές τους και να μπεις σε αυτό το club.

  1.  Φορούν μόνο τα ρούχα που τους ταιριάζουν και τις κολακεύουν. Αυτή η συνήθεια θα κάνει το ντύσιμό σου να δείχνει εντάξει. Όχι πολύ σφιχτό, όχι πολύ χαλαρό. Έχεις το δικαίωμα να αναδεικνύεις τη σιλουέτα σου, για αυτό μην ντύνεις το σώμα σου με ρούχα που δεν σε κολακεύουν. Όσο κι αν λατρεύεις κάτι στην γκαρνταρόμπα σου, αν δεν σου πάει, είναι ώρα να το αφήσεις!

  2.  Εμπνέονται από άλλες στυλάτες γυναίκες και τις ακολουθούν. Αυτό το tip το ακολουθούν για να δημιουργούν απίστευτες εμφανίσεις. Οι στυλάτες γυναίκες μπορεί να επινοούν μόνες τους μια εμφάνισή τους, αλλά αυτό δεν τους βγαίνει χωρίς να μελετούν τα fashion icons και άλλες κυρίες «dressed to kill» και να ενημερώνονται από τα περιοδικά και τα social media.

5 συνήθειες των στυλάτων γυναικών που μπορείτε να αναπτύξετε
  1. Επιλέγουν τα κατάλληλα εσώρουχα. Επειδή δεν το βλέπουν δεν σημαίνει ότι δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο ντύσιμό τους και τον αέρα τους. Τι υπάρχει μέσα από το ντύσιμο σίγουρα έχει σημασία. Οι καλοντυμένες γυναίκες γνωρίζουν καλά ότι η βάση μιας φοβερής εμφάνισης είναι ένα καλό εσώρουχο.

  2.  Δίνουν στον εαυτό τους αρκετό χρόνο να ετοιμαστούν. Ακολουθώντας αυτό το tip, αποφεύγετε την ενδυματολογική καταστροφή. Δεν μπορείς πάντα να κάνεις τον τέλειο συνδυασμό μέσα σε λίγα λεπτά. Όχι μόνο θα σε γλιτώσει από το να βγεις έξω από το σπίτι με ένα ξεκούμπωτο κουμπί ή με τα λάθος παπούτσια, αλλά θα σου δώσει λίγο έξτρα χρόνο να προσθέσεις μια ζώνη ή ένα statement κόσμημα για να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

  3.  Σχεδιάζουν και οργανώνουν την εμφάνισή τους από το προηγούμενο βράδυ. Για αυτές που δεν είναι πρωινοί τύποι, αυτή η συνήθεια σίγουρα θα βοηθήσει. Οι εντυπωσιακά ντυμένες γυναίκες που βλέπεις γύρω σου πραγματικά προσπαθούν για να δείχνουν έτσι. Και όλα αρχίζουν με το να αποφασίσουν για το ντύσιμό τους από το προηγούμενο βράδυ για να ξεφύγουν από τον πανικό το πρωί.

 Και μια τελευταία συμβουλή, το να είσαι στυλάτη είναι μια καθημερινή ιστορία. Είτε μείνουν μέσα στο σπίτι, είτε πάνε στο περίπτερο, είτε στο πιο in club, αυτές οι γυναίκες πάντα ξεχωρίζουν. Απαιτείται προσπάθεια και κίνητρο, αλλά η απόφαση είναι δική σου, αν ενδιαφέρεσαι να μην περνάς απαρατήρητη…

 Αν έχεις το προσωπικό σου τρικ να δείχνεις στυλάτη, μοιράσου το μαζί μας!