Celebrity looks : 3 μαθήματα στυλ από την Ζoe Kravitz

Celebrity looks

Μπορεί να ξέρετε την Zoe Kravitz από τους διάσημους γονείς της, τον μουσικό Lenny Kravitz και την ηθοποιό Lisa Bonet. Μπορεί και χάρη στην σειρά Big Little Lies, μια ιστορία πέντε φίλων, που δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις γυναίκες που μένουν ενωμένες!

celebrity looks
celebrity looks
celebrity looks

Η 31χρονη Zoe μας εμπνέει με τις στυλιστικές της επιλογές, παρόλο που δεν είναι το κλασσικό it girl… Ένας πραγματικός χαμαιλέων της μόδας. Η cool εμφάνισή της είναι κάτι περισσότερο από το γνωστό celebrity glam και την κάνει πραγματική fashion queen. Είτε με jeans & T-shirt είτε με μια haute couture δημιουργία για το κόκκινο χαλί, είναι το ίδιο άνετη και edgy.

  • Αναβάθμισε το LBD – το μικρό μαύρο φόρεμα.

Θα ήταν αδιανόητο να λείπει το LBD από τις εμφανίσεις της. Μπορεί η Coco Chanel να το έφερε στη μόδα και η Audrey Hepburn να το καθιέρωσε, η Zoe μας το αποθέωσε με το δικό της τρόπο, δείχνοντας μας πώς να το φορέσουμε, με τιράντες-αλυσίδες, για μια glamour εμφάνιση στη στιγμή!

celebrity looks
celebrity looks
  • Εναρμόνισε το girly με το edgy στυλ

Πειραματίζεται με το edgy προχωρημένο στυλ με το άλλο άκρο του – το girly ρομαντικό. Σκληραίνει το ρομαντικό φόρεμα με ένα δερμάτινο jacket. Μια άκρως θηλυκή φιγούρα για μια ενήλικη γυναίκα!

  • Γοήτευσε αριστοκρατικά με το αποκαλυπτικό σου top

To τολμηρό μαύρο tank, που φοράει σε τηλεοπτική εκπομπή, καταφέρνει να το εξισορροπήσει με τζιν και λεπτά πέδιλα, κάνοντάς το να μη δείχνει δεύτερο αλλά πιο classy.

celebrity looks

Παρευρίσκεται σε κάθε επίδειξη μόδας… πάντα στην πρώτη σειρά! Η εμφάνισή της δεν είναι ποτέ ίδια. Ξέρει πώς να κάνει αλλαγές στο στυλ της. Εμφανίζεται σε όλα τα events σαν να μην έχει προσπαθήσει πολύ για το look της… φυσικά και έχει στυλίστα!

celebrity looks

Κλέβει τις εντυπώσεις με το πόσο εκπληκτική θεά είναι!

Ποια στυλιστική της επιλογή θα ακολουθούσατε κι εσείς;