Κική Γαλανοπούλου

Κική Γαλανοπούλου
CEO / Founder

Η δημιουργός του brand, Κική Γαλανοπούλου, αφιέρωσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια της ζωής  στο χώρο της μόδας. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση στιλιστικών εμπειριών ως personal shopper για τις πελάτισσές της που αναζητούσαν την εμπειρία της. Δημιούργησε επιτυχημένα projects σε Αθήνα και Πάρο και την χαρακτηρίζει μια δημιουργική δύναμη για το πάθος της. Και το 2020, ξεκίνησε το νεότερο project της, το You Glow Girl, αρχικά ως online κατάστημα και το 2022 άνοιξε το φυσικό του κατάστημα!

Αγαπημένο της motto «Αυτό σίγουρα θα το φορούσα». Της υπενθυμίζει να επιλέγει ρούχα για τις πελάτισσές της, που απηχούν τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες τους, επιτρέποντας της να αγκαλιάσει την μοναδικότητά τους και να λάμψουν εσωτερικά και εξωτερικά.

Καλωσόρισες στο You Glow Girl, το Λαμπερό κορίτσι, ένα ελληνικό fashion brand, που έχει όραμα να φέρει αρμονία ανάμεσα στην εσωτερική ομορφιά μιας γυναίκας και την εξωτερική της εμφάνιση. Αποστολή του να ενδυναμώσει τις γυναίκες ώστε να ακτινοβολούν αυτοπεποίθηση και κομψότητα, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν  τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το You Glow Girl απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να λάμπει με τον δικό της τρόπο, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματότυπου, αρκεί να επιμελείται την εμφάνισή της και να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία για να νιώθει καλά μέσα και έξω.

Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένα δικαίωμα όχι μια πολυτέλεια, γι’ αυτό οι τιμές μας είναι προσιτές. Στο You Glow Girl θα βρείτε το outfit που θα πείτε αυτό σίγουρα θα το φορούσα!

Κάθε εμπειρία αγορών είναι μοναδική! Από glam ως basic, boho, office-style μέχρι street-style, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σε μια ντουλάπα και επιδιώκουμε να σου παρουσιάζουμε τα τελευταία fashion trends.

Με κάθε You Glow Girl σύνολο σου, θα είσαι έτοιμη να εκπέμπεις λάμψη και θετική ενέργεια σε κάθε σου εμφάνιση.