Κική Γαλανοπούλου

Κική Γαλανοπούλου
CEO / Founder

Η δημιουργός του brand, Κική Γαλανοπούλου, αφιερώθηκε στο χώρο της μόδας την τελευταία δεκαετία. Ασχολείται με τη διοργάνωση στιλιστικών εμπειριών ως personal shopper και είναι δημιουργός επιτυχημένων projects σε Αθήνα και Πάρο. Το νεότερο project της, το You Glow Girl, εντάσσεται και αυτό στον χώρο της μόδας. Αγαπημένο της motto «Αυτό σίγουρα θα το φορούσα».

Καλωσόρισες στο You Glow Girl, ένα ελληνικό fashion brand, που έχει όραμα για τις γυναίκες την αρμονία της εσωτερικότητάς τους με την εξωτερική τους εμφάνιση. Αποστολή του να ενδυναμώσει τις γυναίκες με προσόντα, ικανότητες και δυναμική να δείχνουν όμορφες, λαμπερές και με αυτοπεποίθηση και να κερδίζουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το You Glow Girl απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να λάμπει με τον δικό της τρόπο, ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματότυπου, αρκεί να επιμελείται την εμφάνισή της και να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία για να νιώθει καλά μέσα και έξω.

Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένα δικαίωμα όχι μια πολυτέλεια, γι’ αυτό οι τιμές μας είναι προσιτές. Στο You Glow Girl θα βρείτε το outfit που θα πείτε αυτό σίγουρα θα το φορούσα!

Κάθε εμπειρία αγορών είναι μοναδική! Από glam ως basic, boho, office-style μέχρι street-style, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σε μια ντουλάπα και επιδιώκουμε να σου παρουσιάζουμε τα τελευταία fashion trends.

Με κάθε You Glow Girl σύνολο σου, θα είσαι έτοιμη να εκπέμπεις λάμψη και θετική ενέργεια σε κάθε σου εμφάνιση.