3 εύκολοι κανόνες για να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για το στυλ σου

Το καλύτερό σου αξεσουάρ είναι η αυτοπεποίθησή σου. Ο πιο σημαντικός κανόνας στο στυλ είναι να ντύνεσαι με σιγουριά. Σε όλα τα πράγματα που κάνεις και όποιο μονοπάτι κι αν διαλέγεις, κάντο με αυτοπεποίθηση. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου να τα κάνεις με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο, να πετύχεις τους στόχους σου και να δείχνεις όσο καλύτερα μπορείς κάθε μέρα και δεν θα σε προδώσει. Όλες ξέρουμε ότι είναι αδιαμφισβήτητα ελκυστική κάποια που περπατάει, μιλάει και ντύνεται με εντυπωσιακή σιγουριά για τον εαυτό της.

 Η σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα φοράει τα ρούχα της με τέτοια άνεση που τα κάνει να φαίνονται σαν ένα καθημερινό, βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Της ανήκει η εμφάνισή της, ανεξάρτητα από το τι αποφασίζει να φορέσει, γιατί εκφράζει αυθεντικά την προσωπικότητά της. Από την άλλη, η γυναίκα που νιώθει ανασφάλεια για την εικόνα της, δεν θα σταματήσει να αγγίζει τα ρούχα της, να τα φτιάχνει και να κοιτάζεται σε κάθε καθρέφτη που θα βρίσκει μπροστά της.

 Οπότε, πώς θα αποκτήσουμε αυτό το στυλ με αυτοπεποίθηση, που μερικές φαίνεται να έχουν γεννηθεί με αυτό; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις γεννηθεί με αυτό για να το αποκτήσεις. Θα εξερευνήσουμε μαζί αυτό το στυλ που αποπνέει σιγουριά, εξετάζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά του: αυθεντικότητα και ρίσκο. Ξεκινάμε λοιπόν:

  1.  Να είσαι αυθεντική: Η αυτοπεποίθηση στο στυλ σου αρχίζει με μια αυθεντική έκφραση του εαυτού σου. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να αντιγράψεις μια εμφάνιση που είδες κάπου, μόνο και μόνο για να νιώθεις άβολα όλη μέρα με αυτό το ντύσιμο και διαρκώς να ανησυχείς ότι φαίνεσαι σαχλή; Αν το image σου είναι αντιφατικό με το ποια είσαι, αυτή η ανασφάλεια είναι κοινό σύμπτωμα. Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, είναι ok να βγαίνεις από τη ζώνη της άνεσής σου και να ντύνεσαι καλύτερα και να συνηθίζεις τον στυλιστικά νέο σου εαυτό. Θα υπάρξει ανασφάλεια σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Απλά αγνόησέ την, νιώσε σιγουριά για την στυλιστική σου αναβάθμιση και προσαρμόσου στην βελτιωμένη σου εικόνα.

 

  1.  Πάρε το ρίσκο σου με αυτοπεποίθηση. Μια σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Έτσι αν διαλέγεις να εκφράζεσαι με casual look είναι εντάξει, αλλά γιατί να μην πειραματιστείς και λίγο; Το να έχεις εμπιστοσύνη στην εμφάνισή σου σημαίνει να είσαι άνετη, όχι φυσικά σε σημείο στασιμότητας. Να παίρνεις και κάποια ρίσκα. Πάρε μερικές ευκαιρίες και ρίσκα, ακόμα κι αν είναι μικρά. Στο τέλος της μέρας, η σιγουριά σου θα έχει επισκιάσει τους φόβους σου.

  2.  Μην σε νοιάζει τίποτα. Είναι ο τελευταίος και πιο σημαντικός κανόνας. Και είναι ο τελικός για ένα λόγο. Αν ήταν ο πρώτος, δεν θα μπαινοβγαίναμε στα μαγαζιά ψάχνοντας για το τέλειο ρούχο, ούτε στα ινστιτούτα αισθητικής ή στα κομμωτήρια για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Οπότε το να μην σε νοιάζει τίποτα περιλαμβάνει να έχεις ήδη μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία βελτίωσης της εικόνας σου. Από κει και πέρα να μην σε ενδιαφέρει να σε εγκρίνουν οι άλλοι αλλά ούτε και η γνώμη τους. Το να μην σε νοιάζει τίποτα σημαίνει ότι ντύνεσαι για τον εαυτό σου δείχνοντας στον κόσμο ποια είσαι.

 Extra tip: Πρακτικά μιλώντας, μην βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου αν δεν νιώθεις ασφαλής για το ντύσιμό σου. Στην ανάγκη τράβηξε και μια selfie φώτο για να δεις πως φαίνεσαι. Οι φωτογραφίες δεν λένε ποτέ ψέματα…

 Η γυναίκα με αυτοπεποίθηση λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους άλλους. Ήρθε η σειρά σου, λοιπόν! Μοιράσου μαζί μας τις ιδέες σου για το πώς να αποπνέει μια γυναίκα σιγουριά και να τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης!