Barbiecore: Η girly τάση που λατρεύουμε όλες και πως να την προσαρμόσετε στο στυλ σας

Είναι γεγονός ότι μετά την ταινία Barbie με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, όλος ο πλανήτης μιλάει για αυτήν! Η κούκλα κατασκευάστηκε το 1959 από την Ruth Handler και λατρεύτηκε από όλα τα κορίτσια, καθώς αποτέλεσε την πρώτη κούκλα που δεν ήταν μωρό, αλλά μια ενήλικη γυναίκα. Μετά από την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας ωστόσο, η Barbie λατρεύεται από τις γυναίκες όλων των ηλικιών! Κατά την περίοδο προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους, ξεκίνησε η τάση να φοράνε όλες ροζ κατά την παρακολούθησή της. Τι είναι όμως το Barbiecore; Είναι ένα στυλ βασισμένο στην αισθητική της Barbie: ροζ ρούχα, glam αξεσουάρ, χαριτωμένα αλλά ταυτόχρονα ρομαντικά συνολάκια. Οι βάσεις τέθηκαν από τον Pierpaolo Piccioli και την συλλογή του Valentino Pink PP για την φθινοπωρινή σεζόν 2022 του διάσημου οίκου μόδας Valentino. Αν θέλετε να ντυθείτε και εσείς όπως η Barbie, μπορείτε να φορέσετε μια ροζ pencil φούστα και ένα crop top ή ένα στενό κολλητό φόρεμα με το λογότυπο Barbie. Συνδυάστε το με ψηλές γόβες ή πέδιλα, ένα μικρό glam τσαντάκι και ένα blazer για να δημιουργήσετε το απόλυτα girly outfit για μια βραδινή έξοδο. Αν πάλι θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το girly στυλ και να είστε άνετες σας έχουμε τη λύση! Δοκιμάστε ένα ροζ σετ φόρμας ή κάποιο άλλο χρώμα που σας αρέσει με το λογότυπο Barbie. Mπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μικρό ροζ σακίδιο πλάτης για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά και με ψηλά πέδιλα ή γόβες, ένα leather jacket ή παλτό και ένα μικρό glam τσαντάκι για τις πιο βραδινές. Δοκιμάστε το και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Είναι γεγονός ότι μετά την ταινία Barbie με πρωταγωνιστές την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, όλος ο πλανήτης μιλάει για αυτήν! Η κούκλα κατασκευάστηκε το 1959 από την Ruth Handler και λατρεύτηκε από όλα τα κορίτσια, καθώς αποτέλεσε την πρώτη κούκλα που δεν ήταν μωρό, αλλά μια ενήλικη γυναίκα.
Μετά από την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας ωστόσο, η Barbie λατρεύεται από τις γυναίκες όλων των ηλικιών! Κατά την περίοδο προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους, ξεκίνησε η τάση να φοράνε όλες ροζ κατά την παρακολούθησή της.
Τι είναι όμως το Barbiecore; Είναι ένα στυλ βασισμένο στην αισθητική της Barbie: ροζ ρούχα, glam αξεσουάρ, χαριτωμένα αλλά ταυτόχρονα ρομαντικά συνολάκια.
Οι βάσεις τέθηκαν από τον Pierpaolo Piccioli και την συλλογή του Valentino Pink PP για την φθινοπωρινή σεζόν 2022 του διάσημου οίκου μόδας Valentino.
Αν θέλετε να ντυθείτε και εσείς όπως η Barbie, μπορείτε να φορέσετε μια ροζ pencil φούστα και ένα crop top ή ένα στενό κολλητό φόρεμα με το λογότυπο Barbie. Συνδυάστε το με ψηλές γόβες ή πέδιλα, ένα μικρό glam τσαντάκι και ένα blazer για να δημιουργήσετε το απόλυτα girly outfit για μια βραδινή έξοδο.
Αν πάλι θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το girly στυλ και να είστε άνετες σας έχουμε τη λύση! Δοκιμάστε ένα ροζ σετ φόρμας ή κάποιο άλλο χρώμα που σας αρέσει με το λογότυπο Barbie. Mπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μικρό ροζ σακίδιο πλάτης για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά και με ψηλά πέδιλα ή γόβες, ένα leather jacket ή παλτό και ένα μικρό glam τσαντάκι για τις πιο βραδινές. Δοκιμάστε το και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!